Individuele training bij F4E

“De voetbalwereld is zo conservatief.” Godwin Falix is ervan overtuigd en ambitieus genoeg om dat te veranderen. Al zijn ideeën kan hij kwijt in zijn bedrijf F4E, dat staat voor Football 4 Everyone. Een moderne begeleiding van ambitieuze profvoetballers, softwarematige ondersteuning van trainers en bij het allerleukste wat er is, namelijk op het veld staan met jonge spelers die ambitieus genoeg zijn om nog beter te willen worden. Daarnaast is Godwin spelersmakelaar van talenten en profvoetballers.

Godwin

Godwin (30) ontwikkelt zijn ideeën vanuit zijn eigen voetbal-carrière. Die brengt hem van de jeugdteams  van HION, Excelsior, Feyenoord en RKC naar zijn profdebuut bij FC Dordrecht. Godwin leert om prof te zijn van ploeggenoten zoals Dennis en Gérard de Nooijer en de ‘gruwelijke’ Arjan van der Laan. Hij ziet al snel dat hij in het voetbal niet voldoende geld zal verdienen voor de verantwoordelijkheden die hij als jonge vader onverwachtskrijgt. Hij gaat voetballen op amateurniveau en combineert dat met zijn passie, spelers individueel beter maken, in de Voetbalacademie Rotterdam, dat doorontwikkelt naar F4E. De visie van F4E is: Maximize Your Talent! Het maximale uit elke speler halen.

Godwin gebruikt de zelf ontwikkelde FMT-methode, die de Fysieke, Mentale en Technische kwaliteiten van spelers meet. F4E heeft dertig verschillende individuele programma’s ter beschikking. Godwin is ervan overtuigd dat iedere ambitieuze speler veel beter kan worden door die programma’s te draaien in kleine groepjes met een goede trainer. Fysiek in snelheid en explosiviteit, mentaal door groeiend zelfvertrouwen die afstraalt op mede- en tegenspelers en technisch, door bijvoorbeeld echt tweebenig te worden.

stukje rapportage

Godwin geeft deze trainingen al vanaf de tijd dat hij bij Nieuwerkerk in het eerste speelde op ons complex  aan diverse spelers uit ‘de F4E-stal’. Recent hebben Nieuwerkerk en F4E afspraken gemaakt om deze individuele trainingen aan te bieden aan ambitieuze Nieuwerkerk-spelers uit de D- E- en F-pupillen. Iedere meid of jongen, die zich wil ontwikkelen tot de beste in haar of zijn leeftijdscategorie is van harte welkom op kennismakingstrainingen die worden georganiseerd.